ProCredit кеш кредит – фиксна рата, једноцифрена каматна стопа, а може и без доласка у банку

Након новогодишњих празника, када по правилу потрошимо све буџете, наступа свима добро позната јануарска криза. Зима је дуга, почетак године доноси много нових трошкова, планирамо и калкулишемо, па се често нађемо у ситуацији да нам за реализацију свих планова недостају финансије. Ништа страшно, поручују из ProCredit банке.

Искористите специјалне услове који важе до 29. фебруара и обезбедите кеш кредит по заиста одличним условима.

Оно што издваја понуду кеш кредита коју ове зиме грађанима нуди ProCredit банка јесте, пре свега, привлачна каматна стопа: 9 одсто НКС, односно 9.53 одсто ЕКС, уз фиксну месечну рату. Са фиксном ратом нема изненађења током читавог периода отплате. Знате на чему сте и можете да се опустите.

Оно што ProCredit банка нуди клијентима као посебну погодност је уштеда времена. Шта то значи? Да за кеш кредит до 600.000 динара не морате уопште да долазите у банку, него цео процес завршавате онлајн.

Да бисмо илустровали сјајне услове које ова банка нуди када су кеш позајмице у питању дајемо вам конкретан пример: узмеш 200.000 динара, а за годину дана вратиш само 210.000 динара.

Намена кредита је само ваша одлука, јер једним кредитом покривате све ваше актуелне потребе: од реновирања стана, куповине апарата за домаћинство, плаћања школарине, улагања у било шта што вама значи и може да вам поправи квалитет живота, или вам, пак, може помоћи да рефинансирате постојећа дуговања, али по значајно бољим условима.

Реперезентативне примере за повољне кеш кредите ProCredit банке можете пронаћи на њиховом сајту, или се распитати код саветника који вас чекају у експозитурама банке.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара