Мали: Биће додатних ваучера за одмор за грађане Србије

Министар финансија Синиша Мали најавио је да ће бити додатних ваучера за одмор за грађане Србије, али да ће о томе детаљније говорити председик Србије Александар Вучић у суботу, 20 јануара.

На конференцији за новинаре после седнице Председништва СНС-а, Синиша Мали је рекао да ће Вучић у суботу представити програм који је везан за 2027. годину.

"Саставни део тог програма је животни и лични стандард грађана Србије са свом помоћи или свим предлозима које ћемо у наредном периоду да спроведемо. Међу њима су и додатни ваучери, тако да не бих данас о томе у детаље. Ако није проблем за вас и за грађане Србије, о томе ћемо у суботу и сви ће бити обавештени не само о тој врсти помоћи, него и свим осталима које планирамо када су грађани Србије у питању", рекао је Мали.

Како је рекао, презентација у суботу треба да да једну јасну слику свим грађанима Србије у ком смеру идемо наредних неколико година под, како је рекао, кишобраном великог пројекта који се зове Експо 2027, када ће наша земља бити домаћин највеће светске манифестације те године.

"Сваки грађанин Србије треба да има корист од тог догађаја и у смислу инвестиција у инфраструктуру, путну, железничку, спортску, установе културе, али такође и када је животни стандард у питању и повећање пензија и повећање плата", рекао је Мали.

Додао је да је обећање СНС-а током кампање било да ћемо у 2027. години имати 1.400 евра просечну плату, 650 евра просечну пензију, 650 евра минималну зараду.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво