Читај ми!

NLB: Да ли знате за шта све можете да искористите стамбене кредите?

НЛБ Комерцијална банка понудила је стамбени кредит са комбинованом каматном стопом, који пружа изузетну сигурност и флексибилност у отплати, уз фиксну камату и непромењену рату првих 36 месеци отплате, саопштено је из ове банке.

NLB: Да ли знате за шта све можете да искористите стамбене кредите? NLB: Да ли знате за шта све можете да искористите стамбене кредите?

На помен стамбених кредита већина људи углавном помисли на куповину стана. Ипак, многи не знају да постоји низ других начина на које можете да искористите овај кредит, како бисте себи обезбедили дом о каквом сте одувек маштали.

Свесна тога да је на тржишту дошло до бројних промена и да су клијентима потребни подршка и разумевање, НЛБ Комерцијална банка понудила је решење – стамбени кредит са комбинованом каматном стопом, који пружа изузетну сигурност и флексибилност у отплати, уз фиксну камату и непромењену рату првих 36 месеци отплате.

Осим за куповину некретнине, можете да га искористиите и за изградњу куће, адаптацију, реконструкцију, санацију или доградњу уз финансијску подршку по повољним условима. За износ кредита од 12.000 до 300.000 евра, минимално учешће је 20 одсто.

Такође, један од најзначајнијих корака у животу представља куповина прве некретнине. У жељи да у што већој мери олакша доношење ове одлуке, НЛБ Комерцијална банка нуди посебну погодност – минимално учешће од 10 одсто за износе од 12.000 до 100.000 евра и са периодом отплате од 96 до 240 месеци.

 Иако процес куповине прве некретнине или узимање предрачуна за адаптацију може деловати изазовно, уз консултацију са финансијским саветницима у НЛБ Комерцијалној банци биће вам лакше да донесете праву одлуку и искористите све предности које стамбени кредит са комбинованом каматном стопом може да вам пружи.

Са свим детаљима и репрезентативним примерима понуде информишите се на sajtu NLB Komercijalne banke, како бисте у што скоријем року уживали у свом новом или реновираном дому.

субота, 02. март 2024.
15° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво