Александар Богдановић нови председник Извршног одбора Моби банке

Након свих неопходних одобрења Народне банке Србије, прву дигиталну банку у региону предводиће Александар Богдановић на позицији председника Извршног одбора Моби банке.

"Наша визија је веома јасна – пружити још квалитетније дигиталне банкарске услуге и учврстити позицију лидера у области примарног дигиталног банкарства. Позитиван пословни резултат који смо остварили крајем прошле године пружа нам прилику да се у наредном периоду фокусирамо на развој нове вредности за клијенте, инвестиције и иновације“, поручио је Александар Богдановић.

Богдановићево дугогодишње искуство на водећим позицијама у интернационалним компанијама и изузетна експертиза у домену развоја стратегије и бизниса играли су кључну улогу у достизању велике прекретнице за банку у претходној години – успостављање стабилне профитабилности.

"Изузетна је част бити на челу тима од преко 350 професионалаца. Иза нас су већ велики резултати али и много научених лекција. Из грешака и успеха долази искуство и баш зато сам апсолутно сигуран сам да ћемо у наредном периоду заиста померити границе и поставити нове стандарде дигиталног банкарства у Србији“, додао је новоизабрани председник Моби банке.

На позицији Извршног комерцијалног директора у оквиру топ менаџмента управљао је многим сегментима пословања, примарно секторима маркетинга и продаје. Посвећено је радио на проширењу кредитне понуде банке, повећању базе клијената којих данас има преко 750.000 и реорганизацији тимова банке. У току претходне године, Богдановић је био на челу тима који је предано радио на дефинисању петогодишње стратегије Моби банке.

Дипломирао је на ЦДИ колеџу у Канади у области информационих технологија, а звање магистра пословне администрације стекао је на Универзитету Кардиф, London School of Commerce. У Моби банци ради од 2020. године.

петак, 09. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено