Читај ми!

"Ер Србија" 17. маја полеће за Чикаго, повратне карте од 640 евра

Компанија "Ер Србија" је најавила да ће од 17. маја након више од три деценије поново почети да лети у Чикаго. Карте су у продаји и то по цени од 640 евра за повратни лет.

"Ер Србија" ће успоставити директне летове између Београда и Чикага 17. маја и тако наставити да шири пословање на тржишту САД. После Њујорка биће то друга дестинација у САД, саопштила је компанија.

До 11. јуна летови ће се обављати два пута недељно, средом и суботом, док ће од 12. јуна авиони "Ер Србије" између Београда и Чикага летети три пута недељно и то понедељком, средом и суботом.

Летови ће трајати око 11 сати и обављаће се авионима "ербас А330" из дуголинијске флоте Ер Србије.

Регионални директор "Ер Србије" за Северну и Јужну Америку Џорџ Петковић рекао је да нациоанлна авио компанија летом ЈУ 506/507, након више од три деценије, поново враћа у Чикаго.

"То је изузетно важан град и сигурни смо да ће директни летови између Београда и Чикага бити веома значајни не само за српску дијаспору, већ и за цео регион ширег Балкана. Увођењем летова између та два града, регион ће се боље повезати са Чикагом, а путници добити могућност већег избора. Очекујемо велико интересовање за директне летове између Београда и Чикага. Уз добре конекције које Ер Србија нуди, то може бити занимљива дестинација и за оне који планирају да наставе путовање до других тачака", рекао је Петковић.

Поновним покретањем летова на тој рути, "Ер Србија" ће, преко Београда, омогућити добре конекције између Чикага и других градова у својој мрежи, као што су Атина, Беч, Берлин, Болоња, Букурешт, Дубровник, Истанбул, Ларнака, Љубљана, Праг, Пула, Подгорица, Рим, Сарајево, Скопље, Софија, Тиват, Венеција, Загреб и други.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара