Читај ми!

Yettel даје корисницима "еко бонус" за рециклажу папира и пластике

Компанија Yettel је покренула "eко бонус", нову дигиталну услугу, чијом активацијом корисници бирају да се у њихово име рециклира 4,6 килограма пластичног и 2,2 килограма папирног/картонског отпада на месечном нивоу.

Yеттел је прва мобилна мрежа у Србији која користи искључиво енергију из обновљивих извора, за шта има потврду надлежних институција Републике Србије, наводе у овој компанији.

Компанија је лансирала и "еко бонус", нову дигиталну услугу, чијом активацијом корисници бирају да се у њихово име рециклира 4,6 килограма пластичног и 2,2 килограма папирног/картонског отпада на месечном нивоу.

"У основи Yеttel бренда је баланс, а једна од области на које ћемо се фокусирати је баланс са природом. Желимо да смањимо негативан утицај на животну средину и понудимо корисницима да ураде исто. Наша мрежа је 100 oдсто зелена, а из програма рециклаже, у ком смо до сад рециклирали готово 350 хиљада уређаја, научили смо да се корисници радо укључе када им понудите конкретно решење", каже Мајк Мишел, генерални директор Yеttela.

Процена је да просечан становник Србије месечно генерише око 4,6 килограма пластичног, и 2,2 килограма папирног/картонског отпада (укупно 6,8 килограма).

Како се наводи у саопштењу из ове компаније, зато Yеttel нуди корисницима да се, у сарадњи са овлашћеним оператером за управљање отпадом, у њихово име сакупи и рециклира ова количина отпада.

"Потребно је само да активирају "eко бонус" у Yеttel апликацији, било као нову дигиталну услугу у оквиру својих тарифних пакета, или као засебну. На тај начин, иако физички не учествују у целокупном процесу, корисници дају директан допринос, односно ֦бонус֞ очувању животне средине", наводи се у саопштењу компаније.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво