Читај ми!

Хотел "Фрушке терме" постао први "Movenpick" хотел у Србији

Уговор о франшизи којим је хотел "Фрушке терме" у Врднику постао први "Movenpick" хотел у Србији, потписан је у присуству премијерке Ане Брнабић, а прве госте нови хотел ће дочекaти до краја године.

Потписивању уговора, који су потписали виши потпредседник и директор развоја "Northern Europe Accor" групе Камил Јазбек и генерални директор "Промонт" групе Милинко Цицмил, присуствовао је и амбасадор Швајцарске Урс Шмид, заменик амбасадора Француске Фатих Акцал и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж.

Хотел са 201 собом налази се у Врднику, на ободу најстаријег националног парка, а део је једне од највећих туристичких инвестиција у Србији "Фрушке терме ресорт", који нуди највећи спа, смештајни и конференцијски центар у земљи.

Хотел својим гостима нуди два ресторана и бара, простор за активности на води и спа центар, као и просторни конгресни центар.

"Фрушке терме" су највећи термални и спа ресорт у Србији и нуде 12 базена са лековитом, термо-минералном водом који покривају више од 3.000 квадратних метара водене површине.

Спа центар се простире на површини од више од 10.000 квадратних метара и више од 12 вртса сауна, као и 11 конференцијских сала са капацитетом за више од 1.000 делегата истовремено.

Одмаралиште је део Стратешког мастер плана развоја туризма Фрушке Горе који је усвојила Влада Србије 2021. године, а који су израдиле две светске компаније.

Више од 110 хотела широм света

"Movenpick" је основан у Швајцарској и имају више од 110 хотела и одмаралишта широм света, као и још планираних 50 до 2025. године.

Део је групације "Accor" која има више од 5.300 некретнина и 10.000 угоститељских објеката у 110 земаља.

Групација поседује разноврстан и потпуно интегрисан угоститељски концепт који обухвата више од 40 луксузних, премијум, средњих и економских хотелских брендова, места за забаву и ноћни живот, ресторане, барове, брендиране приватне резиденције, заједничке смештајне објекте...

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво