Признања најуспешнијим компанијама у Србији

Најуспешнијим српским предузећима додељени су међународно признати сертификати бонитетне изврсности, као и признање за најбрже растућа предузећа у Србији. Често се компаније у иностранству управо на основу Биснод сертификата одлучују за сарадњу са предузећима која га имају.

"Конструктор Консалтинг" из Београда добитник је Златне газеле Србије 2018. Сребрну газелу добило је предузеће "Дизајн архитектура", а бронзану "Outsource Insurance Professionals". Они су брзи, окретни, способни да превазиђу препреке. Међу најдинамичнијим компанијама у региону.

"Суштина напретка може се дефинисати у два аспекта. Први аспект је успешне и дугорочне релације са клијентима, што значи поновно ангажовање, а у исто време инвестирање у наше материјалне и људске ресурсе како би понудили више, а тиме је и обим пословања већи из године у годину", наводи Татјана Веснић, директорка маркетинга компаније "Конструктор консалтинг".

Изврсност у пословању се не мери само добрим пословним резултатима, рачунају се и искрено опредељење за транспарентно пословање, добра пословна пракса и тежња ка друштвеној одговорности.

"Суштина успеха наше компаније јесте однос према клијентима који је пријатељски и улагања у нове технолошке процесе. Оно што даље планирамо јесте да се окрећемо ка тој дигитализацији и испратимо све захтеве наших клијената", наводи Јелена Станошевић, финансијска директорка компаније "Д. А. Дизајн архитектура" д. о. о.

Најважнија је жеља за успехом, али и рад, усавршавање, тим и подршка.

"Наши запослени су суштина успеха наше компаније. То су дивни млади, образовани људи који су гладни знања и желе да расту и усавршавају се професионално заједно са компанијом", наводи Мартина Сеферовић, генерална директорка компаније "ОИП".

Златна газела постоји већ 15 година. Чак 87 одсто номинованих компанија и данас успешно послује, а 58,7 одсто има одличну бонитетну оцену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво