Недимовић и Дахери најавли Меморандум о сарадњи

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић разговорао је са амбасадором Уједињених Арапских Емирата Мубарак Саид Ахмед Буршаид eл Дахеријем о даљем јачању економске и привредне сарадње. Договорено је потписивање Меморандума о разумевању.

Меморандум о разумевању, који ће у наредном периоду потписти представници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије и Министарства за климатске промене и животну средину Уједињених Арапских Емирата односиће се на сарадњи у области пољопривреде и безбедности хране.

"У корист одличне сарадње говоре подаци који показују да је укупна размена пољопривредно-прехрамбених производа током прошле године била виша за 68 одсто од остварене трговине у односу на 2016. Вредност прошлогодишњег извоза износила је око 20,4 милиона долара и представља повећање од 76 одсто у односу на 2016. Република Србија и у 2017. години бележи суфицит од 20,3 милиона долара у размени пољопривредно-прехрамбених производа са УАЕ", наводи се у саопштену Министарства пољопривреде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво