Хонгконг и Јоханесбург на мрежи "Ер Србије"

Српска национална авио-компанија "Ер Србија" саопштила је да је проширила домет своје мреже додајући Хонгконг и Јоханесбург на листу дестинација обухваћених код-шер споразумом са "Етихад ервејзом", кога сада чине укупно 24 дестинације.

Како је наведено, по том споразуму, "Ер Србија" ће доделити свој "ЈУ" код свакодневним летовима које обавља "Етихад ервејз" између та два града и Абу Дабија, где се путници могу погодно повезати на летове "Ер Србије" за и из Београда.

Тим поводом, генерални директор "Ер Србије" Дане Кондић изразио је задовољство због прошириења код-шер споразума са "Етихад ервејзом" за Хонгконг и Јоханесбург.

"То су два веома важна града у Африци и Азији и проширењем нашег код-шер споразума нашим гостима омогућавамо да дођу до тих градова на једноставан начин са само једним преседањем у Абу Дабију", изјавио је Кондић, пише у саопштењу.

Како је додао, проширењем код-шер споразума "Ер Србија" развија билатералне односе у областима трговинске размене и туризма што доприноси развоју српске привреде.

"Повећање домета и дубине наше наше мреже, чиме путницима пружамо већи избор и погодности, кључни је део наше стратегије да учврстимо позицију водеће авио-компаније у региону", нагласио је Кондић.

У саопштењу се наводи да "Ер Србија" и "Етихад ервејз" заједно обављају два лета дневно између Београда и Абу Дабија, чиме се обезбеђује да гости на код-шер летовима уживају у погодностима кратког времена чекања приликом преседања у Абу Дабију.

Како се додаје, путовања на новим код-шер летовима се већ могу резервисати за путовања почев од првог фебруара ове године посетом било којој од пословница "Ер Србије", путем туристичких агената или путем сајта "Ер Србије".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво