Гориво од данас скупље

Нафтни деривати у Србији од данас скупљи у просеку за 3,64 динара по литру. То поскупљење представља редовно усклађивање цена са ценом нафте на светским берзама и курсом долара.

Гориво у Србији од данас је скупље за 3,64 динара по литру, саопштило је Министарство рударства и енергетике.

Моторни бензин поскупео је у просеку за 3,33, а дизел за 3,95 динара по литру. Моторни бензини МБ 95 и БМБ 95 сада кошта 105,01 динара, а нова цена евро дизела је 102,59 динара.

Према постојећој Уредби о формирању цена нафтних деривата, цена горива у Србији усклађује се сваких 15 дана са ценом нафте на светском тржишту и курсом долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво