Баба се опет чешља

Од вечерас поново можете да се дружите са јунацима серије "Село гори, а баба се чешља". Мислим да више никада нећу бити у оваквој екипи, изјавила је глумица Олга Одановић и најавила много нових ликова у предстојећим епизодама.

Радио-телевизија Србије почела је са репризирањем серије рекордне гледаности "Село гори, а баба се чешља", која ће се емитовати сваког дана почевши од вечерас.

Гледаоци ће моћи да се подсете догодовштина становника Петловца кроз 67 претходно емитованих епизода.

Почетком новембра, како је најавила глумица Олга Одановић у гостовању у Дневнику РТС, следи премијерно приказивање 22 нове епизоде.

Након скоро четири године заједничког рада на серији, глумица, популарна Златана из серије, каже да су снимања била напорна, али и веома пријатна.

"На крају снимања сви смо били веома узбуђени и рекла сам Радошу да мислим да више никада нећу бити у оваквој екипи", изјавила је глумица.

Снимање је дефинитвно завршено, а глумица је рекла да је пресрећна што је била део серије за коју је, како каже, Радош Бајић написао фантастичан сценарио.

Глумица је најавила и доста нових ликова у серији кроз коју је прошло преко 400 глумаца.

Ипак, не открива изненађења која нас очекују у новим епизодама.

"Биће доста лепих догађаја и оних мање лепих, али ништа не бих откривала, свака епизода је догађај за себе", закључила је глумица.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара