СНС најзаступљенија у штампи

Српска напредна странка у јулу била најзаступљенија политичка партија у дневној и периодичној штампи у Србији, док је на другом месту била Демократска странка, показало истраживање агенције Нина медиа.

Према истраживању агенције Нина медиа, Српска напредна странка је са 587 информација (14,3 одсто) у јулу била најзаступљенија политичка партија у дневној и периодичној штампи у Србији, док је на другом емсту била Демократска странка са 576 текстова (14 одсто).

У дневним листовима у јулу је о СНС објављен 541 текст, а о ДС 528, док је у периодичној ДС била "у вођству" са 2 текста више - 48:46.

По објављиваности у штампи у јулу на трећем месту је Демократска странка Србије са 522 објављене информације у новинама (12,7 одсто), а следе Српска радикална странка са 505 (12,3 одсто), Социјалистичка партија Србије са 401 (9,8 одсто) и Г17 плус са 344 прилога (8,4 одсто).

О Либерално-демократској партији објављене су 284 информације (6,9 одсто), Новој Србији 249 (6,1 одсто), Српском покрету обнове 187 (4,6 одсто), Лиги социјалдемократа Војводине 139 (3,4 одсто), Јединственој Србији 138 (3,4 одсто), а о Партији ујединњених пензионера Србије 116 (2,8 одсто).

Савез војвођанских Мађара у штампи је у јулу био заступљен са 52 информације или 1,3 одсто, а истраживање није обрађивало странке које су имале мање од један одсто заступљености у штампаним медијима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво