"Гранд" остаје на "Пинку"

Нови састанак представника "Телевизије Пинк" и "Гранд продукције" резултирао обновом сарадње, односно помирењем и проналажењем заједничког језика.

Телевизија Пинк је саопштила да је на новом састанку са Гранд продукцијом одлучено да се сарадња те две компаније настави, упркос једнодневном прекиду које је изазвало "бурну реакцију јавног мњења".

Саопштено је да ће се сарадња наставити под условима које је Пинк имао на почетку преговора, пошто је нови састанак две компаније "резултирао обновом сарадње, тачније помирењем и проналажењем заједничког језика Пинка и Гранда".

"Гранд је услове Пинка прихватио као дугорочнију и бољу опцију, а не краткорочну коју је нудио Фокс, а уз спремност Гранда да на захтев Пинка подигне квалитет и културни ниво свих својих емисија", наводи се у саопштењу.

Телевизија Фокс раније данас демантовала је наводе да ће емисије Гранд продукције, која промовише фолк, турбо фолк и фолк поп извођаче, од наредне сезоне бити приказиване на тој станици.

ТВ Пинк је јуче, у саопштењу које је потписао њен власник Жељко Митровић, објавила да прекида сваку сарадњу са Грандом због "изостанка очекивања да се сарадња настави на договореној основи као оквиру здравог пословања дугогодисњих партнера".

Краткорочан сукоб је, ипак, данас решен.

"Гранд је препознао Пинк као изузетно стабилног партнера који своје пословање базира на дугорочним сагледавањима и вишегодишњим плановима, као упориште за високе резултате на свим нивоима бизниса у оквиру снаге система", наводи се у новом Митровићевом саопштењу.

Додаје се да "краткорочније понуде конкурената произилазе из жеље и планова за бржим позиционирањем које свакако носи ризик".

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво