Читај ми!

Вучић захвалан Исламској заједници Србије на залагању за мир и слогу

Председник Србије Александар Вучић састао се са делегацијом Исламске заједнице Србије и том приликом исказао захвалност на залагању за мир и слогу у тешким временима по Србију.

Делегација Исламске заједнце Србије састала се са председником Србије Александром Вучићем приликом чега се председник захвалио на залагању за мир и слогу у тешким временима по Србију.

Вучић је замолио представнике Исламске заједнице да удруже све снаге како не би дозволили да Србији било ко са стране намеће начине на које ћемо да решавамо наше прилике и неприлике.

Председник је разговарао са делегацијом о потребама Исламске заједнице у којима држава може и хоће да помогне – како би заједнички наставили да раде на добробити деце и будућих генерација, јер, како је навео, ничег вреднијег од њих нема.

"Поновио сам да смо браћа и да ни једни ни други немамо никог ближег, јер је наша Србија заједничка кућа коју ћемо наставити да градимо онако како ми мислимо да треба", навео је Вучић у објави на инстаграму будућностсрбијеав.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије