Читај ми!

Отклањају се последице невремена и процењује штета, повукле се реке у корита у Новом Пазару

Отклањају се последице снажног невремена које је јуче захватило Србију. Једна особа настрадала је у Сомбору када је на возило у којем је била пало дрво. Поломљена стабла оштетила су стамбене објекте и аутомобиле. Угашен је пожар који је избио поред објекта трафо-станице у Новом Саду, због чега је део града био без струје. Ватрогасци-спасиоци евакуисали пет особа и бебу. У Новом Пазару проглашена ванредна ситуација. Начелник Одељења за ванредне ситуације у том граду каже да је било незапамћено невреме.

Отклањају се последице невремена и процењује штета, повукле се реке у корита у Новом Пазару Отклањају се последице невремена и процењује штета, повукле се реке у корита у Новом Пазару

Невреме праћено градом и јаким ветром захватило је јуче поподне Србију. Најјачи пљускови праћени градом били су у Мачви, Бачкој, Срему, на подручју Златиборског округа.

Женска особа страдала је у Сомбору када је стабло пало на возило којим је управљала.

Ватрогасци-спасиоци током поподнева евакуисали пет особа и бебу.

Велики пожар избио је поред објекта трафо-станице Лиман 1, а део Новог Сада био je без струје.

И Севојно је било без струје, као и поједина насеља у Новом Пазару.

Услед обилних киша праћених градом, Градски штаб за ванредне ситуације града Новог Пазара донео је одлуку о проглашењу ванредне ситуације.

У Пожеги и Чачку падао је град величине ораха и причинио штету на усевима и воћњацима. У Пожеги су се излили бујични потоци. 

Снажно невреме током вечери захватило је и Београд. Јака киша и ветар праћени грмљавином проузроковали су застој у саобраћају у нижим деловима града.

Последице невремена које је јуче захватило Србију
понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије