Читај ми!

Награда магазина "Diplomacy & Commerce" Тамари Вучић

На предлог више страних амбасада и појединаца из јавног живота Србије, супрузи председника Србије Тамари Вучић, уручена је награда магазина "Diplomacy & Commerce" за изградњу мостова међу народима.

У образложењу се наводи да је Тамара Вучић протеклих година, на великом броју међународних догађаја којима је присуствовала, активно радила на изградњи мостова међу народима и ширењу духа толеранције и сарадње.

“Ова награда за мене значи много пре свега зато што је то награда за изградњу мостова међу народима, што је , чини ми се, суштина мог примарног занимања, то је дипломатија. По мом мишљењу, дипломатија и циљ дипломатије је управо да изгради мостове међу народима и међу људима и да обезбеди тај простор за дијалог, за разговор, за преговоре, за договоре“, рекла је Тамара Вучић.

Навела је да себе сматрам пацифистом и по карактеру и по убеђењу. Па некако и то иде у прилог дипломатије, рекла је Тамара Вучић.

На свечаној церемонији додељене су и следеће награде:

Diplomacy & Commerce награда за најбољу друштвено-одговорну кампању додељена је компанијама Кока-кола ХБЦ и НЛБ Комерцијална банка коју су примили Дејан Ђуровић, Кока-Кола ХБЦ и Данило Грбовић, НЛБ Комерцијална банка. Добитницима је награда уручена од стране Михаила Весовића, испред Привредне коморе Србија.

Diplomacy & Commerce награда за подршку инситуцијама културе и уметницима додељена је ЕРСТЕ банци. Бошко Вучуровић, председник Привредне коморе Војводине, приликом церемоније уручио је награду Злати Лукић и Тамари Симовић, представницама Ерсте банке.

Diplomacy & Commerce награда за подршку науци и образовању (компанија) додељена је Задужбини Миодрага Костића за пројекат “Палата науке“. Награду је уручила Бранкица Јанковић, повереница за равноправност, испред МК груп награду је примила Тамара Веселиновић.

Diplomacy & Commerce награда за пројекте из области "зелене економије и одрживог развоја" додељена је компанији Хајнекен Србија за пројекат “Резервоар“, у име компаније награду је примила Биљана Бобић Субин, а награду јој је уручила Јасмина Лукић из компаније НИС Србија, лауреат D&C Аwаrds из 2023. године.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво