Читај ми!

Tим Економског факултета из Београда победио на престижном такмичењу из пословне аналитике у Америци

Tим Економског факултета из Београда освојио је прво место на престижном такмичењу из пословне аналитике које је организовала пословна школа Универзитета у Ајови.

Победнички тим чиниле су сараднице Економског факултета и алумнисткиње ЕKОФ кејс стади клуба Kсенија Ђикановић, Анастасија Лончаревић и Јована Милеуснић, предвођене академским ментором др Младеном Стаменковићем и индустријским ментором Николом Марковићем.

Водећа светска компанија у области производње амбалаже "Ball" била је овогодишњи покровитељ такмичења, наводи се у саопштењу Економског факултета.

Задатак се односио на анализу пословних података у области управљања запосленима у фабрикама широм света. Било је потребно креирање стратегије која би омогућила повећање задовољства радника и као последица тога – ефикасности.

На такмичењу су учествовали постдипломци свих нивоа студија.

Победнички тим Економског факултета добио је од стручног жирија највише похвала за приступ свом решењу, које је било свеобухватно.

Чланови жирија били су потпредседник за људске ресурсе компаније "Ball", глобални директор за аналитику у компанији "Heineken", директор напредне аналитике у компанији "Walmart" и директор финансија у "Google Cloud".

Ова победа представља још једну потврду да је знање студената Економског факултета у потпуности упоредиво са знањем њихових колега широм света, закључује се у саопштењу. 

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара