Читај ми!

Играчка из "Пепка" повлачи се са тржишта, може да изазове опекотине и пожар

Играчка марке "Пепко" на даљинско управљање повучена је са српског тржишта због ризика од изазивања пожара и опекотина због прегревања, наводи се на сајту система за узбуњивање о небезбедним производима Министарства трговине, туризма и телекомуникација – НЕПРО.

Играчка на даљинско управљање робне марке "Пепко", која подсећа на пчелу, повучена је са српског тржишта због небезбедности производа, саопштило је Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

На порталу система за узбуњивање о небезбедним производима Министарства трговине (НЕПРО) наводи се да је производ упакован у штампану картонску кутију.

"Играчка је повучена због ризика од изазивања опекотина и пожара, будући да може да се прегреје", наглашено је на сајту НЕПРО-а.

Истиче се и да су потрошачи о ризику који производ има обавештени путем сајта и изложеним обавештењима на продајним местима, као и о могућности повраћаја новца у случају куповине. 

Подсетимо, крајем фебруара са српског тржишта повучене су још две "Пепко" играчке – од којих је једна плишана, а друга музичка – због небезбедности и ризика од гушења.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво