Читај ми!

Пошта Србије представила бесплатну апликацију, СМС поруке више неће стизати грађанима

ЈП "Пошта Србије" представила је бесплатну апликацију помоћу које ће корисници имати лакши и бржи приступ поштанским услугама, али и помоћу које ће се избећи могуће малверзације.

Из "Поште Србије" су најављене важне иновације и модернизација услуга како би се подигао ниво ефикасности и корисничког искуства. У складу с тим, Пошта Србије представила је бесплатну апликацију која је већ доступна корисницима.

"Пошта Србије од априла месеца више неће слати СМС поруке и имејлове. Грађани могу потпуно бесплатно да инсталирају апликацију или на Google Store-у или на Apple Store-у. У случају да им треба било каква помоћ, могу доћи у било коју пошту. То је начин да нашим грађанима изађемо у сусрет и да сви они који су до јуче покушали да преваре грађане, а то шаљу у име поште, било какве СМС поруке више неће бити могуће. Дакле, скините нашу апликацију и видећете све информације у пошти о вашем пакету на једном месту", поручио је в. д. директора "Пошта Србије" Зоран Ђорђевић.

Апликација ће централизовати регистрацију и идентификацију корисника, обезбеђујући јединствен кориснички налог који ће корисницима омогућити лакши и бржи приступ поштанским услугама, наводи се у саопштењу.

Корисници ће поред постојећих могућности заказивања курира, праћења пошиљака и калкулатора цена, избећи малверзације којима су у претходном периоду били изложени, преко СМС порука и Вајбера.

субота, 25. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије