Читај ми!

Ниш, три ученика и две наставнице повређени након пада видео-бима пуштени на кућно лечење

Троје деце, учетељица и наставница пуштени су на кућно лечење после санираних лаких повреда задобијених приликом пада видео-бима јуче после подне у дворишту Основне школе "Kраљ Петар Први" у Нишу, потврђено је РТС-у у Универзитетском клиничком центру.

Мини-фудбалски терен је донација општини Палилула, а за постављање видео-бима ангажована је београдска фирма, речено нам је у школи.

Инцидент се догодио сат времена пре званичног отварања коме је присуствовао и селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић Пикси, некадашњи ученик те школе.

Директор ОШ "Краљ Петар Први" у Нишу Роберт Џунић истиче да је синоћ ступио у контакт са родитељима и запосленима који су повређени и да су сви отпуштени на кућно лечење.

"Ради се о лакшим повредама и ја верујем да ће сви бити добро. У датом моменту осетио се ветар. Вероватно има пропуста у постављању видео-бима. Кажем, десило се у том моменту. Срећом видео-бим је фактички пао на ограду, али су они у том моменту пролазили ту и десило се на тај начин", објашњава Џунић.

Полиција и Основно јавно тужилаштво у Нишу испитују има ли пропуста у организацији овог догађаја.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара