Читај ми!

Седми дан потраге за Данком Илић - чекају се информације од бечке полиције, проширена истрага на територији Србије

Седми дан потраге за двогодишњом Данком Илић, која је нестала у уторак у Бањском пољу код Бора. У истрагу о њеном нестанку укључила се и бечка полиција, након што се појавио снимак из Беча на којем су две Румунке са девојчицом која подсећа на Данку. Амбасада Србије позива све који у Аустрији препознају несталу девојчицу да пријаве полицији. Интерпол објавио међународну потрагу.

Наставља се потрага за двогодишњом Данком Илић, која је нестала у Бањском пољу код Бора.

Хеликоптери МУП-а надлетали су ширу област места нестанка девојчице.

Специјалистички тимови МУП-а претражили су околину куће, тунел, подземне канале и шахте, шуме и нису пронашли никакве трагове који би указали на то да се девојчица ту налазила.

МУП наставља оперативни рад.

Истовремено, истрага се проширила и на Аустрију, Интерпол је расписао жуту потерницу. Србин који живи и ради у Бечу снимио је две жене на улици главног града Аустрије поред којих се игра девојчица која личи на двогодишњу Данку Илић, несталу у околини Бора. Криминалистичка служба покрајине Беч покренула је истрагу.

Амбасада Србије у Бечу апеловала је на грађане да, уколико на територији Аустрије препознају несталу девојчицу Данку Илић, одмах обавесте српску или аустријску полицију.

Девојчица Данка Илић има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара. Девојчица се може препознати по висећој брадавици на левом уху и младежу неправилног облика и благо тамне боје на левој подлактици. 

Уколико имате било какве информације, позовите полицију на број телефона 192.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије