Читај ми!

Председник Вучић упутио ускршњу честитку надбискупу и верницима

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је ускршњу честитку надбискупу београдском и метрополиту монсињору др Ладиславу Немету и свим хришћанским верницима који сутра славе Ускрс.

"Док се породице окупљају да прославе Ускрс, празник испуњен најдубљим смислом хришћанске вере, време је да се сви подсетимо на непресушну снагу вере, наде и љубави, која нам даје подстрек за свеобухватну духовну обнову", каже се у честитки.

Како се додаје, на овај празник, који светкује радост и богатство живота, сетимо се и свевремене поуке о пожртвовању, искупљењу и силини вере, која је увек спремна на праштање, духовни преображај и окупљање око највиших вредности које нас и чине људима, а које Ускрс на узвишени начин симболизује.

"У временима тешких искушења и неизвесности данашњег света, молимо се да благодат Ускрса осветли наш пут, уливајући у сва срца мир и непоколебљиву веру. Зато и данас, као и увек кроз векове, управо из ове непролазне поруке љубави и наде, сви треба да црпимо мудрост и снагу за времена будућа, у којима ће нам једини циљ бити добробит свих, слога и мир", истиче се у честитки.

"Нека и овај Ускрс буде време дубоког духовног преображаја и прилика за суштинско повезивање са вечним истинама које нас зближавају и уједињују. Желим вам свима благословен и срећан Ускрс! Нека благи дух мира, напретка, радости и добробити испуни сваки дом“, наводи се у честитки председника Вучића.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво