Читај ми!

Мобилна апликација "ЕПС Увид у рачун" на услузи потрошачима

Електропривреда Србије пустила је у рад мобилну апликацију "ЕПС Увид у рачун". Тиме је домаћинствима и малим купцима омогућено да на мобилним телефонима плате рачуне, прате потрошњу електричне енергије, провере месечна задужења и уплате три године уназад, као и да добију обавештења и уложе приговор.

Мобилна апликација "ЕПС Увид у рачун" доступна је корисницима на платформама "iOS" i "Android" и бесплатно се може преузети на "Google Play" и "App Store" продавницама, саопштио је ЕПС.

"Мобилна апликација је наставак процеса дигитализације услуга Електропривреде Србије. То је важан корак у нашем настојању да олакшамо купцима како приступ рачуну, тако и плаћању. Истовремено, број корисника нашег портала Увид у рачун је у константном порасту", рекао је извршни директор за послове снабдевања у ЕПС-а Радован Станић.

Додаје да грађани препознају бенефите оваквих услуга, истичући да апликација за сада има више од 380.000 корисника.

Станић је подсетио и да свако ко се определи да рачун за електричну енергију добија електронским путем, уместо у папирној форми, већ од првог наредног рачуна остварује право на попуст од 50 динара.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво