Брнабићева и Дачић честитали Рамазан верницима исламске вероисповести

Премијерка Ана Брнабић и министар спољних послова Ивица Дачић честитали су Рамазан Реису-л-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији и председнику мешихата Исламске заједнице у Србији и верницима исламске вероисповести.

"У име Владе Републике Србије и у своје лично име честитам вам Рамазан са искреним жељама да га проведете у миру, хармонији, радости, здрављу и весељу, а празнично расположење поделите са свима који вас окружују", наводи се у саопштењу Владе Србије које је потписала премијерка.

Брнабићева је пожелела и да дух Рамазана оснажи сваког појединца и у домове свих верника муслиманске вероисповести унесе мир и истинско заједништво.

"Желим да нас овај празник све подсети на вредности праштања и солидарности. Рамазан мубарек олсун", поручила је Брнабићева.

Mинистар спољних послова Ивица Дачић пожелео је муслиманским верницима да им дани Рамазана буду испуњени духовном радошћу, срећом и племенитим мислима. "Овај велики празник прилика је да учврстимо међусобне везе, заједништво и припадност нашој земљи где живимо у духу толеранције, и где су наше разлике наше богатство".

 Рамазан мубарек олсун!“, закључује се у честитки Ивице Дачића поводом Рамазана.

Честитку упутила и министарка Поповић

Министарка правде у Влади Србије Маја Поповић честитала је почетак Рамазана Ријасету Исламске заједнице Србије, Мешихату Исламске заједнице у Србији, као и верницима исламске вероисповести, саопштено је из Министарства правде.

"Свим припадницима Исламске заједнице срдачно желим срећан почетак месеца Рамазана и плодоносан пост. Желим да месец Рамазана проведете у срећи, добру и слози, заједно са вашим породицама и најближима. Нека вам дани месеца Рамазана буду испуњени сваком духовном радошћу. Рамазан мубарек олсун", наводи се у честитки.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара