Oбележен петнаести рођендан Адриане Дукић

Oбележен петнаести рођендан Адриане Дукић, ученице ОШ "Владислав Рибникар", која је убијене у масовном убиству у Основној школи "Владислав Рибникар" 3. маја.

У присуству породице, другара из разреда Адриане, њене сестре и брата, наставника, родитеља убијених другара, сестара убијеног чувара Драгана, пријатеља из Француске и Србије, служен је помен на Новом бежанијском гробљу.

Млађа сестра Марина прочитала је поруку породице.

“Анчи наша, када си се родила, нашој срећи није било краја. Чували смо те и пазили као зеницу ока. Данас би требало да буде твој 15. рођендан и твоја бака је као и сваке године направила торту, али срећо наша, тебе нема да угасиш твојих 15 свећица, али верујемо да ћеш тамо негде славити са твојим другарима. Нама, твојој породици, данас је најтежи дан. Живот без тебе је тужан и тежак. Волимо те, живећеш са нама док смо ми живи. Твоја бака и твој дека. Нека те анђели чувају лепото наша”, рекла је Марина.

Мама Биљана захвалила је свима на заједничком обележавању ''небеског рођендана'' и на прилозима уместо цвећа, за израду фреске у цркви Св. Сава у Паризу, саопштио је Веран Матић, који је у сталном контакту са породицама убијене и повређене деце.

среда, 17. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво