Читај ми!

Први већи снег направио проблеме широм земље: дрвеће на путевима, оборени далеководи; Поједина села остала без струје

Ватрогасци-спасиоци из завејаног аутобуса на путном правцу Врање – Крива Феја, код Соколовца, евакуисали грађане. У ивањичком крају из снега спасене две особе. Тежак и мокар снег је уз ударе ветра обарао стубове и кидао проводнике на дистрибутивној мрежи, а највећи проблеми су на подручју Ивањице, Сврљига, Нове Вароши. Екипе су на терену. У појединим крајевима, снег на коловозу отежава саобраћај.

Све је више снега на брдима и планинама. У Сјеници је проглашена ванредна ситуација, поједина места остала су без струје, зато што је далековод испао из система, а прегорео је један од главних прекидача.

Екипе електропривреде су на терену. На путу од Ужица до Нове Вароши забрањен је теретни саобраћај.

У околини Нове Вароши, путари су све време на терену са грталицама.

Једна екипа ЈП "Путеви Краљево" је у пуној приправности на путу Студеница–Рудно, док је "Нови Пазар пут" увео први степен зимске службе на пункту у Чибуковцу где је увек у приправности возило са раоником и посипачем.

Снег који на Копаонику пада дуже од 30 сати на неколико далековода у бруској и александровачкој општини донео је проблеме у напајању, због чега је и даље без струје око 300 корисника.

На путевима у Краљеву и околини треба возити опрезно, јавља дописник РТС-а. Очекује се престанак падавина у поподневним сатима али ће се и појачати интензитет саобраћаја поготово на правцима ка Београду, с обзиром на то да је крај викенда и да се људи враћају кућама.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво