Читај ми!

Одговор компаније СББ поводом упозорења РТС-а за позиционирање ТВ канала

Директор компаније СББ Милија Зековић одговорио је на писмо генералног директора РТС-а, који их позива да телевизијске програме на мрежи позиционирају на начин установљен Законом о електронским медијима. Одговор преносимо у целости.

Поштовани господине Бујошевићу,

Хвала Вам на томе што сте нас јавним дописом и упозорењем обавестили о појединим одредбама новог Закона о електронским медијима, које се тичу позиционирања ТВ канала.

СББ компанија преко 20 година послује у Србији поштујући све законе и законске обавезе, те не разумемо Вашу забринутост тим поводом.

У процесу смо измене позиција канала онако како то Закон и налаже, а због великог броја платформи које имамо и комплексности саме промене позиција у складу са технологијама свих платформи, потребно је време за усклађивање уз минималан утицај на кориснике.

Истовремено, користимо ову прилику да Вас подсетимо на обавезе које носи Закон о оглашавању, а које је РТС прекршио када је без оправданог разлога и било каквог објашњења одбио да емитује ТВ рекламу СББ компаније и тиме дискриминисао СББ.

Подсетићемо Вас и на то да смо пре скоро два месеца послали и допис, Вама лично и Управном одбору РТС-а, у коме смо тражили објашњење зашто је наша реклама која носи поруку “Када имаш избор, бираш СББ“, емитована само једном 14. септембра, па онда стопирана. Одговор од Вас господине Бујошевићу, као ни од Управног одбора РТС-а, никада нисмо добили.

За СББ

Милија Зековић, директор

На овај допис компаније СББ одговорио је генерални директор РТС-а Драган Бујошевић.

среда, 29. новембар 2023.
4° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!