Читај ми!

"Узми рачун и победи" - Потенцијалне добитнице станова у Београду су Mирјана Марковић Пашић и Ива Раичевић

У оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" вечерас извучен четворособан стан и трособан стан на Новом Београду. Потенцијална добитница четворособног стана је Mирјана Марковић Пашић и трособног стана Ива Раичевић. Места промета Обреновац и Вождовац.

У првом извлачењу станове у Београду добили су Алекса Весић и Бранислав Миодраг, а у другом Милица Марковић и Весна Дотлић.

Срећни добитници трећег извлачења били су Стојан Букумировић и Добривој Мартоноши. У четвртом извлачењу двособан стан добила је Бранка Аврамовић, а трособан стан припао је Биљани Јовановић.

Наградни фонд овог циклуса игре "Узми рачун и победи" обухвата 10 станова у Београду, укупне вредности од скоро 1,7 милиона евра. Станови се додељују у пет јавних извлачења, а у свакој од емисија додељују се по два стана.

Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имаће фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији. У игри могу да учествују само рачуни који садрже QR код и издати су на територији Републике Србије у складу са Законом о фискализацији, без обзира на датум издавања.

За сваки успешно скенирани или ручно унети рачун, учесници ће добијати свој јединствени код који се састоји од два слова и шест бројева (нпр. АА000000). До добитног кода ће се долазити извлачењем куглица из бубња Државне лутрије Србије у студију РТС-а.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара