Читај ми!

Штрајкачи у Пошти тврде да им захтеви нису испуњени и не одустају од обуставе рада

Радници ЈП "Пошта Србије" који су у штрајку, у саопштењу које је прослеђено РТС-у, тврде да никакав договор није постигнут због тога што им се нико није обратио у вези са њиховим захтевима. Од Владе траже смену вршиоца дужности директора, пошто му је, како наводе, истекао мандат.

Запослени у ЈП "Пошта Србије" који су у штрајку, након што је вршилац дужности директора тог предузећа Зоран Ђорђевић рекао да су сви захтеви запослених прихваћени, навели су да никакав договор није постигнут и да им се нико није ни обратио у вези са њиховим захтевима.

У саопштењу које су радници ЈП "Пошта Србије" који су у штрајку проследили РТС-у наводи се да од Владе захтевају смену Зорана Ђорђевића због тога што му је, како тврде, мандат по Закону о јавним предузећима истекао.

Од Владе, како додају, траже решавање ситуације у Пошти у интересу запослених и свих грађана Србије.

Вршилац дужности директора "Поште Србије" Зоран Ђорђевић изјавио је раније данас да су прихваћени сви захтеви радника који протестују и најавио да од зараде за новембар сви запослени у технологији ЈП "Пошта Србије" могу да очекују повећање зарада у просеку око 30 одсто.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво