Читај ми!

Бели комби унео немир у Земун Поље - кружи прича да непознати мушкараци вребају децу код школе

Полицији у Земун Пољу пријављено да непознати људи из белог комбија вребају децу из оближње школе. Родитељи су забринути.

Бели комби унео је немир у Земун Поље. Како житељи овог насеља кажу, пре неколико дана, једном малишану тројица мушкараца нудила су да уђе у комби и да се послужи бомбонама.

"Видела сам у тој групи 'Земун Поље' да је тај комби кружио и да је намамио децу, да су тројица унутра била, колико сам ја разумела - који су намамили децу бомбонама и да је то дете одбило. Сетило се да би било паметно да каже да је алергично на бомбоне и онда се склонило", каже једна мештанка тог насеља.

Грађани наводе да људи из комбија покушавају да намаме и дечаке и девојчице, узраста око четвртог и петог разреда основне школе.

"Децу увлаче унутра, мислим, нису их увлачили буквално насилно, него су рекли да им је пун комби бомбона, лепих, да уђу унутра да узму бомбоне. Причала сам са дететом да кад год види комби да бежи", говори једна мајка.

Овај случај пријављен је полицији.

“Добили смо пријаву да грађани имају таква сазнања. Тренутно се на томе ради, колеге још увек проверавају све чињенице и околности око овог догађаја. Чим буде постојао неки исход, јавност ће бити о томе обавештена”, кажу за РТС у МУП-у.

У непосредној близини школе је полицијска станица и, према речима тамошњих становника, патрола стално обилази терен. Међутим, није први пут да се овако нешто догађа. Мајка једне девојчице испричала је РТС-у случај који се догодио раније.

"Прво су нудили бомбоне, кад су деца пришла колима, онда су им показивали часописе са голотињом. И онда је једна мала вриснула, а моја ћерка је побегла, комшија је изашао, комшиница исто која је ту до прозора била. Звали су милицију, сви смо изашли, али хвала Богу да нису ушле, на томе се завршило. Тако да надам се да ће нешто да се предузме", напомиње она.

У међувремену, родитељи су опрезни, разговарају са децом, прате их до школе. А на терену око школе екипа РТС-а приметила је полицијске патроле.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара