Читај ми!

Министар Гашић положио камен темељац за нови објекат Сектора за ванредне ситуације

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић положио је камен темељац за изградњу новог објекта Сектора за ванредне ситуације који данас обележава своју славу Пресвета Богородица Неопалима Купина, заштитница ватрогасаца-спасилаца.

Министар Гашић је свим припадницима Сектора за ванредне ситуације честитао њихов дан и славу и поручио да ће Министарство наставити да улаже у јачање капацитета тог сектора, саопштио је МУП.

"Изградња овог објекта, који ће се налазити у Улици Ђорђа Станојевића у Новом Београду, део је значајних улагања у унапређење услова рада припадника Сектора за ванредне ситуације које Министарство унутрашњих послова спроводи уз подршку председника Александра Вучића и Владе Републике Србије", рекао је Гашић.

Полагању камена темељца за изградњу објекта у ком ће бити седиште Сектора за ванредне ситуације присуствовао је, поред вршиоца дужности помоћника министра, начелника Сектора за ванредне ситуације Луке Чаушића, велики број активних, као и пензионисаних припадника овог сектора.

уторак, 18. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије