Читај ми!

Одржан протест "Чувамо породицу - нећу геј параду у Београду"

Протест "Чувамо породицу - нећу геј параду у Београду" одржан је данас у центру Београда, испред споменика цару Николају.

Окупљани грађани, који се противе одржавању Недеље поноса у Београду, истакли су транспаренте са написима: "Даље руке од наше деце", "Стоп промоцији ЛГБТ и педофилије у Србији - заувек", "Мама и тата су закон".

Бивши декан Правног факултета у Новом Саду Бранислав Ристивојевић рекао је да је Парада поноса велика замена теза, јер тврде да су дискриминисани, прогоњени и жртве, али да је ситуација потпуно другачија.

Представница удружења "Лекари и родитељи за науку и етику" Нада Гладић напоменула је да можда на улици тренутно јесте мало оних који су против Параде поноса, али да они говоре у име 95 одсто грађана Србије.

Позвала је родитеље да пазе шта се њиховој деци пласира да уче у школи.

Председница удружења "Светославље" Јасмина Лемајић рекла је да покушај усвајања Закона о истополним заједницама само увод у нешто горе и да је следећи корак легализација педофилије.

Након кратких обраћања, протестна поворка кренула је ка згради Владе Србије, како би учесници предали захтев за забрану Параде поноса.

среда, 06. децембар 2023.
2° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара