Читај ми!

Породица детета убијеног у ОШ "Владислав Рибникар“ тужила родитеље дечака који је починио убиства

Породица убијеног детета у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду, поднела је тужбу за накнаду нематеријалне штете против родитеља дечака који је починио убиства, сазнаје Танјуг.

Тужба је поднета парничном одељењу Вишег суда у Београду и та породица у њој захтева износ од око 350.000 евра на име накнаде нематеријалне штете због претрпљеног душевног бола и патње, као и претрпљеног страха.

Тужбу су преко пуномоћника поднели родитељи, као и млађи брат и сестра убијеног детета.

Породица овог детета је прва доставила предлог привремене мере да се мајци дечака привремено забрани располагање имовином, што је суд прихватио и одредио поменуту меру.

Суд треба да одлучи о тужби, те ће након окончања парничног поступка донети одлуку да ли у потпуноси или делимично прихвата тужбени захтев породице, или га евентуално одбија.

Након прве мере коју је предложила ова породица, још 27 чланова породица убијених такође су предложили суду да родитељима дечака К. К. одреди привремену меру забране располагања имовином.

Дечаков отац В.К. ухапшен је одмах након масакра и он се налази у притвору због сумње да је починио кривично дело тешка дела против опште сигурности.

Против В. К. Више јавно тужиластво води поступак.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара