Читај ми!

Велико невреме код Пожеге - у прекиду и саобраћај на прузи Београд-Бар

У пожешкој општини у неколико месних заједница невреме је причинило штету. Иако је на снази ванредна ситуација на делу територије, због последица невремена, у среду ће бити проглашена ванредна ситуација на територији целе општине.

У прекиду је и железнички саобраћај на прузи Београд-Бар. 

Из "Инфраструктуре железнице Србије" је саопштено да је због обилних киша и временских неприлика, у прекиду железнички саобраћај на деоници барске пруге између станица Каленић и Пожега, јер је велика количина воде на три места преплавила пругу.

Из села Глумче су евакуисане две жене у чија је домаћинства и куће ушла вода.

У Јовићевићима вода је готово ушла у неколико кућа. Причињена је огромна штета на путној инфраструктури, али и на усевима.

У прекиду је био саобраћај између Доње и Горње Добриње, али су путари на терену успели да успоставе комуникацију. Због мрака размере штете у том делу општине биће могуће сагледати тек сутра.

Једна породица из Дљина јавила је РТС-у да су због воде практично одсечени од света. Постављањем банкине у Јелен Долу, тај нужни излаз у оваквим ситуацијама  је онемогућен. Екипе су на терену, јавља дописник РТС-а.

субота, 09. децембар 2023.
3° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу