Читај ми!

Шапић позвао Београђане да купе карту за јавни превоз путем СМС-а

Градоначелник Београда Александар Шапић позвао је Београђане да купе карту за јавни превоз путем СМС-а како не би чекали редове за њено издавање у папирном облику. Истакао је да ће већи број апарата за месец дана бити купљен, те да ће папирне карте тада моћи да се без гужви купе и на киосима.

Александар Шапић у Београдској хроници рекао је да му је жао што грађани чекају у редовима на издавање папирне карте за јавни превоз, истичући да тренутно не могу да набаве већи број апарата који такве карте избацују.

"Нисмо могли административно да спроведемо процес набавки и да дођемо до већег броја апарата који омогућавају да људи добију папирну карту“, објашњава Шапић.

Позвао је суграђане да наредних месец дана путем СМС-а купе електронску карту док не буде могуће да се купе и папирне на киосцима.

"Људи који чекају да купе месечну папирну карту по стандардној цени могу да је добију и путем СМС-а. Не морају да чекају редове. Чим будемо спровели процес куповине апарата, биће могућа куповина папирних карти у око 200 киоска", поручује Шапић.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво