Читај ми!

МАXI бенефити чине посао бољим, лакшим и лепшим

Нови, унапређени програм погодности за запослене у компанији "Делез Србија". Минимум 26 дана годишњег одмора и 12 одсто попуста при куповини само су неке од погодности рада у највећем трговинском ланцу у земљи

"Делез Србија", као један од највећих приватних послодаваца у земљи, стратешки је посвећена континуираном унапређењу задовољства више од 12.000 колега, као и непрекидном улагању у побољшање услова рада.

У складу са тим, компанија је креирала нове MAXI бенефите конципиране тако да одговоре на потребе запослених и допринесу још бољој, лакшој и лепшој радној атмосфери.

Као подршка одржавању равнотеже између посла и приватног живота повећан је број дана годишњег одмора. Уз подразумевана два слободна дана у недељи, сви запослени имају право на најмање 26 дана годишњег одмора, док додатни слободни дани следе за рад викендом, стручну спрему, родитеље троје или више деце, као и деценије лојалности.

Осим тога, MAXI бенефити пружају прилике и за остваривање још већих уштеда и зарада. Компанија је за 100 одсто повећала проценат попуста бенефит картице за куповину. Тиме, сви запослени сада могу остварити 12% попуста приликом набавке у "Маxi", "Меga Маxi", "Темпо" и "Shоp"&Gо" продавницама, што пружа могућност уштеде и до 43.200 динара годишње.

Додатно, цена ноћног сата у овој компанији, са досадашњих 26%, повећана је на 40% више у односу на цену дневног. Компанија награђује запослене и за ангажоване препоруке нових колега, док се они највреднији награђују на месечном и годишњем нивоу, као и кроз јубиларне награде за дугогодишњи стаж.

"Континуирано ослушкујемо потребе колега, а на основу повратних информација које смо добили у последњем истраживању, креирали смо нови програм погодности који је у потпуности по њиховој мери. Задовољство запослених и брига о људима увек су нам на првом месту и у свему што радимо задржавамо фокус на стварање најбољих пракси и иницијатива за наше људе", истакао је Марко Бабић, потпредседник за људске ресурсе и организациони развој компаније Делез Србија.

Кроз додатну едукацију и различите програме за напредак у каријери, "Делез Србија" посебну пажњу посвећује развоју запослених. Током претходне године обезбеђено је више од 136.000 сати тренинга за запослене.

Посебан део МАXI бенефита усмерен је на циљ да посао учине још лепшим кроз подстицање здравијих навика и подршку породицама. Тако запослени могу уживати у воћним и спортским данима, најмлађи чланови породица у различитим програмима креираним само за њих, док су за нове маме и опремање ђака првака обезбеђени новчани ваучери.

За посебан допринос у управљању људским ресурсима и програмима погодности који су усмерени ка запосленима, "Делез Србија" је у 2022. години награђена признањем "Послодавац партнер". Консултантска кућа "SELECTIO", уз партнерску агенцију "HR Xcel", ово признање додељује само онима који су постигли највише у подстицању квалитетног радног окружења за све своје запослене, што потврђује стратешку посвећеност компаније континуираном унапређењу и креирању најбољих услова рада.

Више информација о МАXI бенефитима можете пронаћи на Otvoreni ka tebi | Ahold Delhaize Serbia.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво