Читај ми!

Представници дела опозиције предали захтеве РТС-у

Представници дела парламентарне опозиције предали су данас Радио-телевизији Србије захтеве којим траже, да Јавни сервис, како наводе, ”истинито, непристрасно и благовремено“ извештава грађане о протестима "Србија против насиља" и да се у програму РТС-а "чује и њихов глас“.

Шеф посланичке групе Морамо-Заједно Небојша Зеленовић рекао је на конференцији за новинаре испред зграде РТС-а, да опозиција и организатори протеста "Србија против насиља" нису задовољни како РТС извештава грађане о протестима и да је њихов кључни захтев смена руководства Јавног сервиса.

“Хтели смо да разговарамо о четири ствари: истинито, непристрасно и благовремено извештавање о протестима грађана окупљеним под слоганом 'Србија против насиља'; извештавање грађана Србије у главним информативним емисијама о конкретним захтевима грађана који протестују; гостовање овлашћеног представника протеста у Другом дневнику сутра пред протест са најавом протеста и пренос седнице Народне скупштине на којој ће се расправљати о трагедији која се догодила и утврђивати одговорност у целости на Првом програму РТС-а“, навео је Зеленовић.

Руководство РТС-а је раније пристало на састанак и представницима две опозиционе коалиције понудило два термина, у четвртак 18. маја или у понедељак 22. маја, на шта је Зеленовић одговорио да је то касно и да састанак мора бити данас.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво