Читај ми!

Појачан саобраћај после празника, гужве на "Милошу Великом"

После ускршњих празника многи са враћају са одмора па је на путевима појачан саобраћај. На ауто-путу "Милош Велики" возила стоје у километарској колони у смеру од Чачка ка Београду. Велике колоне возила формирале су и на ауто-путу Београд-Ниш, у смеру ка Београду.

Саобраћајне гужве последњег дана ускршњег празника већ су почеле да задају проблеме возачима, а тренутно је највећа гужва на ауто-путу "Милош Велики" где су се формирале километарске колоне и аутомобили готово да се не померају.

Сви путни правци у чачанском крају су оптерећени. Поред Ибарске магистрале, веома је фреквентан саобраћај на "Милошу Великом". Најоптерећеније су наплатне станице у Паковраћу, Прељини и Обреновцу.

Према подацима "Путева Србије", кроз ове наплатне рампе у Паковраћу је прошло од четвртка више од 40.000 возила. Очекује се да до краја дана саобраћај буде и јачек интензитета.

Брже пролазе возачи који путарину плаћају електронски. Полиција је у протеклим данима због прекршаја санкционисала велики број возача.

Милош Дуканац, официр саобраћајне полиције у Чачку, каже да због повећане фреквенције саобраћаја који се очекује апелује на возаче да не користе алкохолна пића, да у случају гужве буду толерантни.

Између тунела Брђани и Шарани формира се колона јер су у току радови.

Велике колоне возила формирале су се данас по подне на ауто/путу Београд-Ниш, у смеру ка Београду. Саобраћај се одвија отежано на деоници од Свилајнца до Крњева,

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво