ФОТО-ГАЛЕРИЈА

Последице снежног невремена у Србији

Снег који од синоћ пада у целој Србији изазвао је бројне проблеме, како у саобраћају, тако и у снабдевању електричном енергијом. Многа стабла и гране нису издржали терет влажног снега. Тек пролистале младе гране дрвећа у Београду су падале на тротоаре и улице, али и на паркирана возила. У београдском насељу Миљаковац, дрво је пало на две девојчице, због чега је интервенисала Хитна помоћ. Репортери РТС-а и читаоци Интернет портала шаљу нам фотографије и видео-снимке последица невремена.

У деловима Београда од синоћ је пало и више од 20 центиметара снега, а у нижим деловима десетак.

То је и превише снега за поједина стабла и гране које су се под тежином белог покривача срушиле на паркирана возила на Дорћолу, Карабурми, у Улици Илије Гарашанина.

Дошло је и до инцидента на Миљаковцу, када се стабло срушило на тротоар, али и пало на две девојчице које су туда пролазиле. Једна од њих се пожалила на бол у леђима, а обе су превезене у Тиршову.

Треба бити опрезан приликом кретања на улици у близини косих кровова и испод дрвећа, а  ако постоји избор, не паркирати испод дрвећа, како не би дошло до штете на аутомобилима.

Снежно невреме у Србији – фото-галерија
понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво