Становници Крњаче протестују јер нису добили канализацију, Вучић поручује да ће обећање испунити

Становници Крњаче организовали су блокаду Зрењанинског пута због неиспуњених обећања у вези са изградњом канализационе мреже на левој обали Дунава. Председник Вучић им поручује да ће канализацију добити и да је у току припрема документације.

Становници Крњаче су прву блокаду организовали 11. марта ове године, а до сада је прикупљено више од 1.000 потписа за решавање проблема канализације.

"До данас нисмо добили ниједан одговор, нити је овај вишегодишњи проблем решен", рекао је за Фонет становник Крњаче Душан Марковић.

Он је додао да је реч о трећој блокади и да им је циљ да скрену пажњу надлежнима да хитно мора да се реши питање фекалне и кишне канализације на левој обали Дунава.

На новинарско питање када ће испунити обећање које је дао мештанима Крњаче о изградњи канализације, председник Александар Вучић је навео да је документација за изградњу канализације у припреми и да се чека финансирање Европске инвестиционе банке још три месеца, па ако она то не буде учинила, пројекат ће се финансирати из буџета.

"Чекамо финансирање Европске инвестиционе банке, али то сваки пут на тендерима падне јер се неко побуни. Чекаћемо још три месеца и ако они то не буду урадили ићи ћемо на буџетско финансирање, тако да ћемо то да урадимо. Оно што смо обећали народу ми ћемо урадити", рекао је Вучић после отварања деонице Нови Београд - Сурчин ауто-пута "Милош Велики".

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво