Вучић и Брнабићева честитали Рамазан: Нека овај свети месец донесе добра дела

Председник Србије Александар Вучић и председница Владе Србије Ана Брнабић упутили су честитке свим верницима исламске вероисповести у Србији поводом почетка месеца Рамазана.

"Нека овај свети месец донесе добра дела и да га проведете у здрављу, срећи и миру, заједно са својим породицама", поручио је председник Србије Александар Вучић.

Истакао је да је Рамазан месец милости, опроста и благостања.

"Дани овог светог месеца су подстицај да ојачамо наше међусобне везе, уважавање и афирмишемо богатство Србије које доносе етничке, културне и верске различитости на добробит свих наших грађана", истакао је Вучић у честитки, уз поздрав: "Рамазан шериф мубарек олсун".

Брнабићева: Нека дух Рамазана оснажи сваког појединца

Почетак месеца Рамазана свим верницима честитала је и председница Владе Србије Ана Брнабић.

"Нека дух Рамазана оснажи сваког појединца и у домове свих верника муслиманске вероисповести унесе мир, солидарност и истинско заједништво. Желим да нас овај празник све подсети на вредности праштања и солидарности, бригу за ближње. Духовне вредности инспиришу међуљудске односе које треба да чувамо и негујемо, да се окупљамо у пријатељству и преносимо поруку да су лепота различитости и добри односи основа сваког друштва", навела је Брнабићева.

Орлић: Нека свети месец Рамазана ојача поверење и сарадњу 

Председник Народне скупштине Републике Србије Владимир Орлић упутио је честитку свим верницима исламске вероисповести поводом почетка месеца Рамазана. 

"Поводом наступајућег месеца Рамазана, у име Народне скупштине Републике Србије и у своје лично име, упућујем најискреније честитке, са жељом да дани поста и молитве буду испуњени љубаву, срећом, духовним миром и благостањем. Нека свети месец Рамазана ојача поверење и сарадњу међу људима свих вера и нација, оснажи правичност и солидарност, и уједини нас у настојањима да сачувамо мир и заједно наставимо да градимо пут ка бољем животу и бољој будућности, на понос свих наших грађана. Рамазан шериф мубарек олсун“, поручио је Орлић.

субота, 10. јун 2023.
24° C

Коментари

A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
Pitanje :
У Темерину отворено највеће товилиште кечига у Србији
Dr Protic
Сутра се широм Србије обележава Међународни дан џеза
Savet koji moze da pomogne
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут