Читај ми!

Прво место студентима ФОН-а у Гејнсвилу - такмичење у решавању пословних проблема

Студенти ФОН-а Милош Михајлија, Исидора Марковић, Милица Ђерић и Маријана Словаковић освојили су прво место на престижном такмичењу у решавању пословних проблема (The Heavener International Case Competition), одржаном на Универзитету Флорида у Гејнсвилу.

Друго место освојио је тим Универзитета Флорида (The University of Florida), треће место тим Универзитета Новог Јужног Велса (The University of New South Wales) из Сиднеја.

У финалу се такмичиило 19 најбољх тимова, а решавали су три задатка.

Прва студија случаја One blood била је за непорфитну организацију која се бави прикупљањем крви и предлог решења студената била је стратегија партнерства са студентским организацијама ради повећање навике донације крви код младих генерација.

Друга студија случаја односила се на тенолошки стартап из области здравства etectRX који је настао на инкубатору на Универзитету на Флориди. Фокус решења је био на унапређењу пословне стратегије преко партнерства са онколошким болницама у САД и даље стратегије раста.

Трећа студија случаја односила се на бренд Zevo, линији производа против инсеката из мултинационалне P&G групације.

Студенти ФОН-а предложили су иновативну маркетинг и продајну стратегију позиционирања бренда преко таргетирања људи и који кампују у Сједнињеним Америчким Државама и конвертовање њих у сталне кориснике.

Финале такмичења одржано је 18. фебруара.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво