Читај ми!

Хиљаду пакетића деци на КиМ из Сремске Митровице

Хиљаду пакетића слатких и сланих артикала, играчкама, одевним предметима и школским прибором подељено је протеклих дана деци у више српских средина на Косову И Метохији у хуманитарној акцији Месне заједница Блок Б из Сремске Митровице.

Акцију "Деца за децу"  организовао је хуманитарац из Сремске Митровице Драган Божић, заједно са општином Инђија, Савезом завичајних удружења, Удружењем Краљевина Србија, Предшколском установом Сремска Митровица, "Ролопласт Мошић", Удружење жена из Мартинаца и низом других организација и грађана.

Поклони су подељени деци из општина Ново Брдо, Грачаница, Обилић, Липљан, Витина и Косово Поље.

Божић је РТС-у пренео да су посете селима Старо Грацко, Кузмин, Бабин Мост и Рабовце, посебно изазвале емоцију делегације хуманитараца из Сремске Митровице.

Он се захвалио челницима српских општина Ново Брдо и општинама централног Косова и Метохије на подршци и несебичности приликом поделе и транспорта.

Акцију су успешно спровели и волонтери Црвеног крста Косовске Витине, као и представници Канцеларије за Косово и Метохија, обезбедивши превоз.

Хуманитарна акција обухватила је и посету селу Кузмин код Косова Поља, у коме су представници истоименог села Кузмин код Сремске Митровице, обновили братимљење које датира из 1988. године.

понедељак, 27. март 2023.
10° C

Коментари

Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века
Re: pretplata
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања