Читај ми!

Ветар однео део крова школе "Братство јединство" у Куцури, нема повређених

Олујни ветар однео је део крова са Основне школе "Братство јединство" у Куцури, у општини Врбас. Нико није повређен, сазнаје РТС.

Олујни ветар однео је велики део кровне конструкције са ОШ "Братство јединство" у Куцури. У том тренутку, у објекту су се налазили наставници и ученици који су чекали почетак такмичења из енглеског језика.

У евакуацији су помогли припадници полицијске станице и службе хитне медицинске помоћи.

"Интервенисали смо. Нема повређених. Сви који су били у школи, изашли су неповређени напоље", каже докторка Дубравка Гроздић Павличић из Службе хитне помоћи Дома здравља Врбас.

Одмах након несреће, професионална ватрогасна јединица из станице у Врбасу и чланови Добровољног ватрогасног друштва из Куцуре, почели са отклањањем лимених остатака кровне конструкције.

На лице места, изашли су и надлежни из локалне самоуправе.

"Чим ватрогасна екипа заврши уклањање остатака, кренућемо у санирање крова. Најбитније је да немамо повређених. Материјалну штету ћемо санирати", каже председник општине Врбас Предраг Ројевић.

Материјална штета је огромна, а још увек није познато хоће ли настава куцурских основношколаца од понедељка моћи да се одржава у објекту школе.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво