Читај ми!

Министарство позива младиће и девојке да се пријаве за обуку за резервне официре рода авијације

Министарство одбране позива све младиће и девојке до 27 година старости са дипломом основних академских студија цивилних факултета да се пријаве за Војностручно оспособљавање за резервне официре рода авијације.

Прилику да седну у кокпит најсавременијих авиона и хеликоптера нашег Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране имаће кандидати који, након што задовоље опште услове конкурса, медицинске и психолошке провере, савладају селективну падобранску и летачку обуку.

Младићи и девојке који са успехом заврше шестомесечно оспособљавање добиће могућност да одмах ступе у професионалну војну службу и као официри рода авијације у јединицама РВ и ПВО наставе летачку обуку и добију звање пилота.

Заинтересовани кандидати пријаве могу да поднесу у центрима Министарства одбране, шалтерима Поште или на порталу е-Управе.

Конкурс је отворен до 31. марта 2023. године, а све додатне информације о условима и начину конкурисања могу се добити у Команди Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране у Земуну (Главна бр. 1) или на бројеве телефона 011/3074-128, 011/3074-008 и 011/3074-027.

Текст јавног огласа доступан је на следећем линку.

субота, 01. април 2023.
10° C

Коментари

UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
Re: Trans šta?
Синтија Никсон открила да јој је најстарије дете трансродно
Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно