Читај ми!

"Српска солидарност" и ове године обезбедила помоћ Србима на КиМ

Хуманитарна организација "Српска солидарност" за Видовдан је организовала 23. по реду бесплатно хуманитарно ходочасно путовање по Косову и Метохији и том приликом поделила хуманитарну помоћ, обезбеђену видовданском акцијом.

У галерији Дома културе у Грачаници поделили су 20 лаптопова талентованим студентима, средњошколцима и основцима који су се истакли својим радом.

У Грачаници су посетили и болницу и уручили помоћ и униформе медицинским радницима.

Срђан Тасић из Шилова добио је апарат за заваривање са алатима и опремом за покретање сопственне радионице. Помоћ је уручена и манастиру Будисавци.

Бранко Антић из "Српске солидарности" је рекао да организација у протеклих шест година, колико помажу српски народ на КиМ, не би могли успешно да спроведу своје акције, да немају помоћ монаштва, свештенства Рашко-призренске епархије, Канцеларије за Косово и Метохију и општина у српском систему на КиМ.

Током овогодишњег Видовдана активисти "Српске солидарности" били су гости општине Обилић, на позив председника Горана Данчетовића и присутвовали су прослави дана општине и видовданским свечаностима и договарали нове хуманитарне акције.

уторак, 21. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара