Читај ми!

"Пао" сајт за проверу резултата завршних испита за осмаке, продужен рок за приговоре

Због техничких проблема није могуће приступити сајту www.mojasrednjaskola.gov.rs, на ком би осмаци требало да провере резултате завршних тестова. Министар наредио продужење времена за приговоре до 18 часова.

Порталу www.mojasrednjaskola.gov.rs тренутно није могуће приступити због техничких проблема.

"Извињавамо се на непријатности. Услед великог интересовања дошло је до преоптерећења инфраструктуре. Тренутно радимо на повећану серверских ресурса како би одговорили на повећани број захтева", пише на сајту.

Министар Ружић издао је хитно наређење свим директорима школа да се време за евентуалне приговоре на резултате завршних испита за осмаке продужи до 18.00, саопштено је из Министарства. 

Родитељи ће на тај начин имати времена да, уколико су незадовољни, приговоре на резултате завршних испита, оставе у школама, саопштено је из Министартва просвете.

Из Министарства истичу да су у сталном контакту са Канцеларијом за информационе технологије и е-Управу и надлежном фирмом за одржавање сервера, где је и настао проблем, како би се што пре отклонио.

"Уз изражавање жаљења због непријатности која је настала у време које је важно за, пре свега, децу, па и родитеље, да се сазнају резултати, министар је наложио директорима школа да омогуће увид у тест и резултате у самим школама док се проблем са порталом не реши", наведено је у саопштењу Министарства.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара