Ер Србија привремено суспендује летове из Ниша ка Италији

Национална авио-компанија "Ер Србија" од данас до кара марта привремено суспендује летове на двема линијама ка Италији до којих лети са аеродрома "Константнин Велики" у Нишу, имајући у виду даљи развој ситуације у тој земљи у вези са појавом корона вируса.

Реч је о летовима на линијама Ниш-Болоња и Ниш-Рим, саопштено је из "Ер Србије".

Одлука о реорганизацији саобраћаја према овој земљи и његовом усклађивању са новим околностима, донета је уз сагласност надлежних органа, а путницима који су купили карте за ове две линије биче понуђена бесплатна замена карата за исте дестинације у каснијем термину до краја летње сезоне, бесплатна замена карата за друге дестинације до којих "Ер Србија" лети из Ниша или Београда, или повраћај новца.

Контакт центар "Ер Србије" ће контактирати све путнике који су купили карте за летове између Ниша и Болоње, односно између Ниша и Рима, за летове током марта, да би им помогао да се пронађу најбоља решења.

Када је реч о дестинацијама до којих лети са свог матичног аеродрома у Београду, услед ситуације са корона вирусом, "Ер Србија" је одлучила да делимично редукује поједине фреквенције.

У том смислу, у наредном периоду биће отказани поједини летови до Венеције (11., 25., 30. марта и 6. и 27. априла), затим до Милана (12., 16., 17., 19., 24. и 26. марта; сви летови уторком током априла, изузев 14. априла; сви летови четвртком током априла, изузев 9. априла), као и до Тел Авива (12. и 20. марта).

"Ер Србија" наставиће да редовно без промена саобраћа између Београда и Рима.

Национална авио-компанија је у вези са глобалном појавом корона вируса у сталној комуникацији са свим надлежним домаћим и међународним телима, пре свега Министарством здравља Србије, Институтом за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут", као и Светском здравственом организацијом и Међународном заједницом за ваздушни превоз.

Компанија предузима све неопходне мере предострожности и придржава се свих процедура које су предвиђене у оваквим случајевима, тако да путници немају никаквих разлога за бригу. Као и увек, безбедност наших путника и чланова посаде је на првом месту, наводи се у саопштењу.

петак, 01. децембар 2023.
12° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке