Читај ми!

Грекуловић најавио обрачун с криминалом

Нови начелник полиције у Нишу Срђан Грекуловић, првог радног најавио да ће врло брзо вратити сигурност на улице Ниша и обрачунати се са криминалцима. Грекуловић је нагласио да је испитује евентуална повезаност криминалаца и неких људи из полиције.

Првог радног дана, нови начелник Нишке полиције Срђан Грекуловић поручио је да ће вратити безбедност на улице Ниша и обрачунати се с криминалцима.

Нови начелник мора да реши случајеве две експлозије и два запаљена аутомобила у којима је у претходна два месеца погинула једна особа.

Како истиче Грекуловић, испитује се евентуална повезаност криминалаца и неких људи из полиције, о чему је говорио премијер Дачић, и стварање новог нарко клана у Нишу на шта је указивао вицепремијер Вучић.

"Није нико напамет изашао са таквим информација, поготово не премијер и вицепремијер. Све ће бити испитано и сви ће бити процесуирани и ми сада прикупљамо доказе", рекао је нови начелник полиције у Нишу.

Грекуловић каже да се ради на прикупљању доказа и да је сигуран да ће полиција изборити са тиме, а грађани очекују ефикаснији рад полиције.

Нови начелник најавио је кадровске промене и нова именовања. У ланцу руковођења биће постављено 34 начелника одељења, полицијских станица и командира испостава.

Грекуловић остаје помоћник директора полиције. Подсећа да је сличну ситуацију имао пре неколико година када је као помоћник водио и управу у Јагодини.

У полиције је 32 године, а у Нишу је од краја јануара где је по налогу директора Вељовића стигао после екплозије аутомобила у насељу Дурлан у којој је погинуо син власника једне нишке мењачнице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије